Проведення додаткових невідкладних заходів мобілізації людських та транспортних ресурсів обговорили на нараді

Голова Рахівської РВА Владіслав Кич провів нараду щодо проведення додаткових невідкладних заходів мобілізації людських та транспортних ресурсів на території району.

Нарада відбулась за участю заступників голови РВА та працівників відділу мобілізаційної роботи, представників РТЦК та СП, районного відділу поліції, голів територіальних громад та їх профільних заступників з питань мобілізації.

В ході наради обговорили спільний алгоритм дій щодо виконання визначених завдань із призову мобілізаційних ресурсів, а також розглянули можливості фінансового забезпечення заходів мобілізації, а саме доставки військовозобов’язаних до військових частин.

Владіслав Кич наголосив усім присутнім про необхідність всебічної підтримки роботи Рахівського РТЦК та СП щодо оповіщення і своєчасного прибуття військовозобов’язаних та безумовному виконанні територіальними громадами законодавства про оборону, мобілізаційну підготовку та мобілізацію.

За результатами наради запрошені отримали вичерпну інформацію щодо подальшої роботи з питань ведення військового обліку, мобілізації та оборони, а також мали можливість у форматі діалогу з’ясувати окремі питання та отримати всі необхідні роз’яснення.

 

Остання зміна сторінки: 27-11-2023 15:27