На Тячівщині завершили будівництво модульного мосту

Будівництво модульного мосту через р. Тересва на Тячівщині завершене. Про це повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

«Сьогодні відкриваємо проїзд транспорту у легковому режимі з обмеженням маси транспортних засобів до 3,5 т цілодобово. Інженери встановили міст довжиною 226,7 пог. м з нормативним навантаженням до 40 т», – зазначив очільник області.

Також облаштували під’їзні шляхи та встановили вказівні й обмежувальні знаки. Після завершення окремих робіт дозволять проїзд транспорту у штатному режимі з обмеженням до 40 т.

«Разом нам вдалося виконати критично важливе завдання для Закарпаття, адже державна дорога Н-09 Мукачево – Рахів – Івано-Франківськ – Львів з'єднує три західні області й повинна функціонувати безперебійно, без впливу зміни рівня води у р. Тересва», – наголосив Віктор Микита.

Голова ОВА подякував Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Закарпатській області, команді інженерів, правоохоронцям і працівникам екстрених служб за чітку, злагоджену й ефективну роботу.

Остання зміна сторінки: 27-11-2023 14:00