В Ужгороді пройде IV Карпатський гірський міжнародний кінофестиваль

21-24 вересня в Ужгороді відбудеться IV Карпатський гірський міжнародний кінофестиваль (CMIFF). Традиційно його присвячують горам, розвитку сталого туризму та збереженню природи.

До конкурсної і позаконкурсної програми увійшли 36 українських та іноземних стрічок з усього світу (Польща, Німеччина, Словаччина, США, Ісландія, Нідерланди, Болгарія, Іспанія, Велика Британія та інших країн).

Кінофестиваль відкриє фільм «Король Лір: як ми шукали любов під час війни» режисера Дмитра Грешка, який зняли в Ужгороді у 2022 році. Закриватиме захід документальна стрічка Максима Мельника «Три жінки», яка змальовує життя в селі Стужиця Закарпатської області.

Окрім показів, у межах фестивалю пройде серія лекцій і панельних дискусій про кіно, туризм та екологію, а також відбудеться фотоконкурс «Життя Карпат» у співпраці з Frankfurt Zoological Society, де оберуть трьох переможців у різних категоріях. Подробиці відбору дізнавайтеся за посиланням.

Повну програму дивіться на офіційній сторінці Кінофестивалю у фейсбуці.

IV Карпатський гірський міжнародний кінофестиваль (CMIFF) проходитиме з 21 по 24 вересня в Ужгороді в Закарпатському академічному обласному театрі ляльок «БАВКА» і Закарпатській академії мистецтв.

За підтримки партнерів захід організовують Закарпатська фільмкомісія, Обласна військова адміністрація, обласна рада, Ужгородська міська рада та Закарпатський академічний обласний театр ляльок «Бавка».

Остання зміна сторінки: 18-09-2023 15:57