Дітей-волонтерів Рахівщини нагородили відзнакою за допомогу ЗСУ.

Складнощі та важка праця їх не лякає, а умотивованість дивує навіть дорослих. Незважаючи ні на що, вони майструють браслети, виготовляють різноманітні сувеніри та смаколики, співають, щедрують, тощо.

Мова – про дітей-волонтерів, які пліч-о-пліч з дорослими тримають тил. Найголовніше, що об’єднує цих хлопців і дівчат – незламна віра у наші Збройні Сили.

Сьгодні голова Рахівської РВА Владіслав Кич нагородив юних волонтерів Рахівщни (за сприяння ГО “Волонтери Закарпаття”) грамотами від Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного.

“За сприяння Збройним Силам України у наближенні Перемоги над ворогом” грамотами від Головнокомандувача Збройних Сил України нагороджено: Аделіну Тафійчук, Вікторію Боднар, Ємілію Шутко, Анісію Лета та Андрія Манілець.

"Завдяки таким відданим громадянам як Ви, ми всі наближаємося до нашої спільної перемоги!", - зазначив Владіслав Кич.

Також почесним нагрудним знаком від Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного «Золотий хрест» нагороджено командира стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти військової частини А**** — Андрія Генріховича Грінштейна.

Нагороду військовослужбовцю вручив начальник Рахівського РТЦК та СП Йосип Бундзяк.

"Дякуємо, тобі Герою, за захист нашої Батьківщини!

Дякуємо за честь та відвагу!

Бажаємо побільше здоров‘я, сили, мужності та спокою!

Слава Україні! Слава її Героям!", - додав очільник району.

Остання зміна сторінки: 19-07-2023 16:44