В Рахівській райдержадміністрації відбулася зустріч з військовослужбовцями Збройних Сил України та НАТО.

Сьогодні, голова Рахівської райдержадміністрації Олександр Небила  зустрівся з військовослужбовцями Збройних Сил України та НАТО.

Зустріч відбулась в рамках  міжнародного союзницького походу «Україна — стратегічний партнер НАТО заради миру та безпеки», котрий тривав під патронатом Офісу Президента України та Міністерства оборони України.

У межах зустрічі Олександр Небила подякував військовослужбовцям за постійну підтримку територіальної цілісності та суверенітету України, євроатлантичних прагнень нашої держави, а також висловив сподівання на подальшу підтримку намірів України на поглиблення співпраці України з НАТО для набуття повноправного членства в Альянсі.
Окрім того, він також додав, що НАТО  - це не лише оборона та безпека нашої держави, але й стандарти життя людей.

У свою чергу, організатор заходу полковник Микола Журавльов подякував усім присутнім за плідне співробітництво та висловив впевненість у подальшому розвитку двосторонніх відносин. Також, висловив слова подяки  всім учасникам експедиції та тим, хто допомагав  у сходженні на Говерлу.

Також, Олександр Небила нагороджений подякою від імені начальника Національного університету оборони України імені Іоана Черняховського генерал-лейтинанта Анатолія Сиротенко, за патріотизм, активну громадську позицію та плідну співпрацю з  Національним університетом оборони України імені Іоана Черняховського.

Остання зміна сторінки: 26-01-2022 14:55