Питання територіальної оборони обговорили на нараді

Нарада щодо організації територіальної оборони в районі, проблемних питань і шляхів їх вирішення відбулася під керівництвом голови Рахівської райдержадміністрації Олександра Небили.

Зокрема обговорили організаційні питання розміщення та укомплектування особового складу згідно штатних розписів батальйону територіальної оборони, матеріально-технічного забезпечення, прийняття та реалізації відповідних Програм, тощо.

В обговоренні питань взяли участь начальник Рахівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Йосип Бундзяк, начальник штабу-заступник командира батальйону Олександр Стефаненко та заступник начальника штабу Василь Вовканич.

«Від того, як ми організуємо роботу на місці, залежатиме ефективність функціонування територіальної оборони, як у Рахівському районі, так і в Україні в цілому. Приміщення військових частин мають бути в повній готовності до виконання завдань. Також важливо проводити роз’яснювальну роботу серед населення про принципи та першочергові завдання тероборони. Жителі Рахівщини мають бути обізнані та організовані», - зауважив Олександр Небила.

Остання зміна сторінки: 31-01-2022 13:12