Привітання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування до Дня Святого Миколая!

Вже стало гарною традицією проводити святкові заходи для дітей, які потребують особливої уваги від нас, дорослих – це діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування.

Саме тому, за ініціативи голови Рахівської райдержадміністрації Олександра Небили напередодні свята Миколая та новорічно - різдвяних свят в райдержадміністрації заступником голови РДА Наталією Кобасою та службою у справах дітей райдержадміністрації, проведено спільний святковий захід для дітей вище згаданих категорій з врученням подарунків для відчуття святкової атмосфери.

Цього року, за підтримки служби у справах дітей Закарпатської обласної державної адміністрації для дітей-вихованців та рідних дітей із прийомних сімей та дитячого будинку сімейного типу з обласного бюджету було передано 19 подарунків.

Також, за сприянням керівника благодійної громадської організації ,,Асоціації Закарпаття без сиріт’’ Посипанки Йосифа Емериковича, передано подарунки для прийомних батьків, які протягом 2021 року припинили своє функціонування на території району.

Наразі в Рахівському районі діють 5 прийомних сімей та 1 дитячий будинок сімейного типу де виховується 19 дітей-вихованців.

“Дуже приємно, що спільними зусиллями ми змогли принести малечі радість. Висловлюємо подяку всім, хто приєднався до привітань. Нема нічого більш приємного, як посмішки на дитячих обличчях. Цього року дітки ще раз переконались, що дива трапляються”, - зазначила Наталія Кобаса

Остання зміна сторінки: 20-12-2021 10:57