Вітання голови райдержадміністрації з нагоди Дня автомобіліста і дорожника

Шановні працівники автомобільного транспорту та дорожнього господарства району!

Вітаю Вас з професійним святом – Днем автомобіліста та дорожника!

Сучасне життя важко уявити без автомобільного транспорту. Щодня кожен із нас вирушає в подорож, і нехай невеличку, наприклад, з дому на роботу, усі ми користуємось власним автомобілем, маршрутним таксі чи велосипедом. Усі ми ходимо тротуарами і їздимо дорогами, інколи навіть не задумуючись про те, як усе функціонує.

Над усім цим стоїте Ви – люди, від щоденної роботи яких великою мірою залежить належне функціонування усіх галузей народного господарства – інфраструктури, стану доріг, якості пасажирських та вантажних перевезень. Тому Ваша професія завжди була і залишатиметься чи не найзатребуванішою в суспільстві.

У день професійного свята хочу подякувати кожному з Вас за відповідальне виконання своїх професійних обов’язків. Вірю, що автодорожники та автомобілісти й надалі докладатимуть зусиль для покращення умов усіх видів перевезень, впровадження нових сучасних та якісних послуг і маршрутів.

Бажаю Вам міцного здоров’я та невичерпної енергії. Нехай Ваша праця буде легкою та успішною. Щастя Вам та Вашим родинам!

Зі святом!

Остання зміна сторінки: 31-10-2021 13:44