Захисників та захисниць України привітав Олександр Небила

З нагоди відзначення Дня захисників та захисниць України керівник району привітав військовослужбовців, правоохоронців, ветеранів та усіх краян з прийдешнім святом

14 жовтня – особлива дата для кожного українця. У день великого християнського свята Покрови Пресвятої Богородиці ми вшановуємо захисників рідної землі. День захисника та захисниць України – свято, яке уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів батьківщини на всіх етапах її історії.

“Впродовж останніх буремних подій ми є свідками справжнього героїзму та сили духу, який демонструють українські військові на Сході України. Героїчні подвиги наших захисників назавжди залишаться в народній пам'яті, а самовідданість та віра в перемогу надихатимуть нас і надалі, додають сил та наснаги йти вперед та перемагати”, - наголосив голова райдержадміністрації Олександр Небила.

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять побратимів, загиблих на полі бою, тих, кого не дочекалися додому рідні, хто поклав своє життя заради захисту України.

“В цей особливий день ми схиляємо голови в пам’ять про тих, хто загинув, віддавши своє життя, щоб Українська держава відбулася, щоб Українська держава жила. Саме в цей день і щоденно вкотре дякуємо усім, хто стоїть на захисті нашої Батьківщини”, - додав Олександр Небила

З нагоди свята військовослужбовців району, які завжди на сторожі нашого спокою та миру відзначено Почесними грамотами та Подяками.

“Бажаю усім сили та мужності, мирного неба над українською землею, добробуту й родинної злагоди, віри в щасливе майбутнє Української держави”, - привітав всіх присутніх очільник району.

 

Остання зміна сторінки: 13-10-2021 21:06