З нагоди Дня Державного Прапора України та 30 — річчя незалежності України, працівники Рахівської райдержадміністрації здійснили похід до водоспаду Лихий “Карпатського біосферного заповідника”

За сприяння голови райдержадміністрації Олександра Небили працівники Рахівської РДА здійснили похід на ще одне з мальовничих місць Українських Карпат – водоспаду Лихий “Карпатського біосферного заповідника”.

Стартували від демонстраційного форелевого господарства Трибушанського природоохоронного науково-дослідного відділення та пройшли близько трьох  кілометрів пішохідною маркованою стежкою, яка з наближенням до водоспаду стає ледь помітною.

Водоспа́д Лихий — водоспад у Кузійському заповідному масиві Карпатського біосферного заповідника.

Водоспад однокаскадний, заввишки приблизно 20 м. Розташований у межах Рахівського району Закарпатської області, між селами Ділове (на північ від Географічного центру Європи) та Костилівка (південному заході), за 3,5 км від демонстраційного форелевого господарства Трибушанського природоохоронного науково-дослідного відділення Карпатського біосферного заповідника.

Вже біля самого водоспаду перший заступник голови райдержадміністрації Віктор Турок привітав всіх з Днем Державного Прапора України та Днем незалежності України.

«Державний Прапор - це історія і майбутнє нашої країни, символ її міцності та незалежності. Вітаю зі святом, дорогі колеги! Щастя та добробуту кожному з вас. Нехай наш прапор гордо майорить і надихає всіх нас на нові перемоги!», - зазначив Віктор Турок.

Щиро вітаємо жителів району з Днем Державного Прапора України та Днем незалежності України! Бажаємо всім міцного здоров’я добра і радості, злагоди й порозуміння, щоб  небо над головою завжди було ясним і блакитним.⠀

Остання зміна сторінки: 22-08-2021 20:39