Роботи з ліквідації наслідків паводку тривають

Сьогодні голова райдержадміністрації Олександр Небила разом з керівництвом області, громадою, представниками спеціалізованих служб та нацгвардійцями продовжують ліквідовувати наслідки стихійного лиха в смт Ясіня Рахівського району.

За останні два дні роботи на цій локації для швидкого і об’ємного виконання завдань залучили велику кількість сил та засобів.

У Стебному відновлюють дорожнє покриття зруйнованих автошляхів. Тут працює важка техніка, яка розчищає русло річки, триває укладка каменю для укріплення зруйнованих берегів. На двох ділянках здійснили укладку труб та звели переїзди для техніки і транспорту місцевих мешканців.

Триває монтаж електроопор та кабелю для повного відновлення електропостачання усіх домогосподарств. Фахівці встановлюють базовий трансформатор, який учора привезли для заміни знищеного.

Зранку до робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації долучилися підрозділи Національної гвардії України (в/ч 3002), які на чолі з командиром батальйону підполковником Сергієм Солов’єм оперативно прибули на місце події. Військовослужбовці допомагають жителям відновлювати домівки та розчищають прибудинкову територію.

Продовжують роботу комісії з актування наслідків завданої шкоди домогосподарствам.

«Це питання критично важливе, тому перебуває у фокусі уваги і під особливим контролем голів територіальної громади та райдержадміністрації. Відповідальним особам дав відповідні доручення посилити роботу у цьому напрямку», - підкреслив голова Закарпатської ОДА.

Всі структури, які беруть участь у ліквідації наслідків паводку, перебувають на місцях і виконують завдання за призначенням. Планується залучення додаткових одиниць техніки та особового складу, зокрема й місцевих підприємств.

Остання зміна сторінки: 12-07-2021 19:48