«Матері-героїні» - шана і подяка

Відповідно до Указу Президента України, за материнську самовідданість, народження та зразкове виховання дітей, забезпечення умов всебічного їх розвитку вручено посвідчення та нагрудний знак до почесного звання України «Мати-героїня» багатодітним матерям Рахівського району

Урочисте вручення посвідчення та нагрудного знаку до почесного звання України «Мати-героїня» відбулося сьогодні у Рахівській районній державній адміністрації. 

Вручив нагороди матерям-героїням голова райдержадміністрації Олександр Небила, який у своєму виступі зазначив, що відзначення Матерів-героїнь є честю й славою для усього нашого району. Також побажав присутнім більше хороших, світлих днів у їхньому житті, миру, міцного здоров'я, довголіття, благополуччя їх дітям та сім’ям, родинного тепла, радості і поваги від дітей.

«Ці державні нагороди є визнанням материнської самовідданості, наполегливої і кропіткої праці та любові, які вони вкладають у виховання своїх дітей, не шкодуючи здоров»я, часу, недоспаних ночей та переживань. Не зупинятись на досягнутому! Низький уклін Вам, матері – берегині нашого краю!»- наголосив Олександр Небила.

Остання зміна сторінки: 08-07-2021 13:43