Робоча нарада щодо Центру вакцинації населення від гострої респіраторної хвороби COVID-19

В районі працює Центр вакцинації населення від гострої респіраторної хвороби COVID-19

Сьогодні, під керівництвом голови райдержадміністрації Олександра Небили відбулася робоча нарада з структурними підрозділами райдержадміністрації та працівниками КНП „Рахівський ЦПМСД” щодо підсумків вакцинальної компанії в районі та діяльності центру.

Учасники наради звітували про проведену роботу та проінформували щодо запланованих заходів в подальшому.

В ході роботи Олександр Небила закликав активізувати роботу у напрямку інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення щодо роботи Центру вакцинації населення від гострої респіраторної хвороби COVID-19 на базі Рахівської районної державної адміністрації, за адресою: м.Рахів, вул.Миру, 1.

Додатково обговорено хід вакцинації, як тих, кого попередньо запросили сімейні лікарі на щеплення телефонним дзвінком чи повідомленням, так і за іншою чергою усіх охочих, яким ще не надійшло запрошення. Нагадаємо, що пріоритет надається літнім людям.

На завершення наради погодили ряд доручень та запланованих зустрічей з керівниками установ, організацій району з цього питання.

„Більше року всі чекали на появу в районі вакцини від коронавірусу. І зараз коли район забезпечений достатньою кількість доз, ми маємо вакцинуватися! Це саме та турбота, той захист, який ми маємо використати в час пандемії, від якої потерпає цілий світ”, – зауважив голова райдержадміністрації.

Остання зміна сторінки: 02-07-2021 12:58