В Рахові урочисто відзначили День Конституції та річницю входження Закарпаття до складу України

Керівництво та працівники Рахівської районної державної адміністрації взяли участь в урочистих заходах з нагоди відзначення 25-ї річниці Конституції України та 76-ї річниці входження Закарпаття до складу України, які відбулися на площі перед Рахівським будинком культури

 

Урочистості розпочались із відкриття виставки, самодіяльних художників нашого краю, яка проходить в рамках святкування 25 річниці Конституції України.

Мистецтво – воно завжди є нероздільне, мистецтво об’єднує людей, дарує красу і радість. І сьогодні радість творчості подарували нам митці Рахівщини, які  презентували свої роботи в різних жанрах та напрямках.

З вітальним словом виступила голова об’єднання художників Рахівщини, талановитий самобутній художник Анна Василівна Волошин.

Протягом дня на площі перед Рахівським будинком культури можна оглянути та придбати картини художників, а продовжиться виставка у будинку культури.

Святковий захід з нагоди 25 річниці Дня Конституції України розпочався  із звучання гімну України.

Також на честь святкування зі словами вітання Дня Конституції України та входження Закарпаття до складу України звернулась Козурак Галина Петрівна – заступник директора з виховної роботи, вчитель історії та правознавства Рахівського ЗЗСО № 3.

Концертну програму подарували глядачам народний аматорський вокально інструментальний гурт «Край» під керівництвом Івана Мисинчука,  хореографічний колектив «Джерельце» будинку культури Рахівської міської ради та солісти Вікторія Кудрич і Ганна Гафіяк .

 

Остання зміна сторінки: 25-06-2021 13:35