Мінкультури представило айдентику та слоган до святкування 30-ї річниці Незалежності України

До 30-ї річниці незалежності України за координації Міністерства культури та інформаційної політики України підготовлена концепція єдиної візуальної символіки свята.
Квітка - образ, що розкриває ідею держави, що росте та квітне, поєднуючи у собі розмаїття символів. Квітка є одним з найдавніших символів в орнаментально-знаковій культурі України. Її походження можна прослідкувати ще з епохи енеоліту, а різні інтерпретації цього зображення зустрічаються в місцевих орнаментах по всій Україні.
Основний лейтмотив проекту - слоган "Ти у мене єдина". Слоган є певним універсальним зверненням до країни, квітки, Незалежності, нації.
 Тож це зрозумілий для всіх універсальний символ, що об'єднує країну.
 
Використання графічного символу розподіляється на загальнонаціональний та місцевий рівні у вигляді основного логотипу та логотипів сфер (спорт, армія, молодь, господарство тощо) та специфічних логотипів областей України для використання на місцевому рівні.
Наразі виготовлено інформаційні продукти, що містять описи, дизайн-макети, експозиційні макети, логотипи, графічно-шрифтові частини зображень, зображення візуальної системи, використання логотипів.
 
Під час відзначення 30-ї річниці незалежності України усі бажаючі можуть використовувати інформаційні продукти, які розміщені в електронному вигляді за посиланням:
https://fex.net/uk/s/5r3lnsz (зберігання файлів є тимчасовим тому бажано зберегти їх собі на власні носії)
Наголошуємо, що їх використання є безоплатним та не потребує додаткових погоджень та дозволів.

 

Остання зміна сторінки: 02-06-2021 15:28