ПРОЕКТ ЗАКІНЧИВСЯ, АЛЕ РОЗВИТОК ПРОДОВЖУЄТЬСЯ

Заключна конференція в рамках проєкту «Спільні ініціативи для розвитку охорони здоров'я та сталого розвитку в районі Сігету Мармації - Рахів» урочисто завершена.

Нагадаємо, що Проєкт розпочався 1 жовтня 2019 року та фінансується в рамках Програми Транскордонного Співробітництва Європейського Інструменту Сусідства Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2014-2020. Загальна сума фінансування проекту – 982,878.41 ЄВРО. З них 5% співфінансовано з районного бюджету.

У святковому привітальному слові присутні обмінялися словами вдячності, дякували гостям та партнерам з Румунії за допомогу і підтримку у реалізації Програми Транскордонного Співробітництва Європейського Союзу та за фінансову підтримку проєкту. Додатково обговорили робочі здобутки з обох сторін в рамках грантового проєкту та очікувані позитивні результати.

В урочистому засіданні рахів’яни приймали консула Румунії в смт. Солотвино Граціан Флоріан Пирву, директора муніципальної лікарні м. Сігету-Мармації Данієль Раду Дунган, а також голів територіальних громад району.

 

Остання зміна сторінки: 01-06-2021 16:40