СУЧАСНІ ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ДЛЯ ЗДОРОВ’Я І ДОБРОБУТУ МЕШКАНЦІВ РАХІВЩИНИ

Цими днями завершилася реконструкція з добудовою відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги КНП «Рахівська районна лікарня». Перевірив стан готовності голова Закарпатської ОДА Анатолій Полосков, голова Рахівської райдержадміністрації Олександр Небила, директор КНП Рахівська районна лікарня Володимир Симулик, депутати районної ради, територіальних громад та працівники лікарні.

Осучаснене та реконструйоване відповідно до новітніх стандартів приймальне відділення дозволить значно покращити та пришвидшити надання медичної допомоги, спростить транспортування хворого. Робота в осучаснених приміщеннях при використанні найновішого обладнання забезпечить вчасне та безкоштовне проведення обстеження, що в свою чергу пришвидшить висновок первинного діагнозу.

До слова, ремонт приймального відділення та закупівля новітнього обладнання були здійснені за кошти державного та районного бюджетів, в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Вартість об’єкту склала 10 950 162 грн. З державного бюджету на ремонт відділення виділили 7 мільйонів гривень, ще 3 342 910 грн профінансували з районного бюджету, решту виділила за рахунок власних надходжень КНП «Рахівська РЛ».Одночасно, за кошти держбюджету для лікарні закупили і сучасне медичне обладнання. Забезпечена система рентгенівської комп'ютерної томографії Supria, система рентгенографічна Perform-X, ультразвукова система СХ50. Загальна вартість обладнання складає понад 18 млн. грн.

„Вірю, що найкращі традиції медичної еліти району – лікарська честь і громадська відповідальність, висока моральність та інтелігентність, працьовитість і професійність -будуть тільки примножуватись та слугуватимуть на благо мешканців Рахівщини”, – зазначив голова районної адміністрації Олександр Небила.

 

 

 

 

 

 

 

Остання зміна сторінки: 27-05-2021 16:49