Анатолій Полосков разом із заступниками проінспектували хід ремонтних робіт на дорозі Червеньово-Великі Лучки-Гать

Голова Закарпатської ОДА Анатолій Полосков разом зі своїми заступниками Мирославом Білецьким та Ігорем Шинкарюком у рамках робочої поїздки оглянули дорожній об’єкт.

Одним з перших проінспектованих об’єктів  - автомобільна дорога місцевого значення Червеньово-Великі Лучки-Гать, що перебуває на балансі Державного підприємства «Служба місцевих автомобільних доріг у Закарпатській області» та хід ремонтних робіт на ній.

Поточний середній ремонт на цій дорозі розпочали ще у 2020 році. Торік відремонтували 1,8 км дорожнього полотна. Цього року з Державного  бюджету виділили понад 7 млн. грн. на продовження ремонтних робіт.

Тут уже завершили асфальтування дороги у селі Горонда. Загалом відремонтували 1,5 км автошляху. Залишилося зробити розмітку, підсипати узбіччя та встановити дорожні знаки.

Є потреба провести ямковий ремонт у напрямку с. Страбичова, і ще 4 км від с.Жнятина до с.Гать. Ці ділянки внесли до переліку першочергових об’єктів реконструкції. У випадку наявності залишкових коштів може іти мова про їх ремонт ще цього року.

В іншому випадку їх внесуть до переліку об’єктів фінансування Дорожнього фонду на наступний рік.

Остання зміна сторінки: 28-04-2021 15:01