Шановні волонтери!

Щороку 5 грудня світова спільнота відзначає Міжнародний день волонтера – свято кожного, хто хоч раз за покликом серця допомагав людям, не чекаючи подяк, нагород і визнання.
Бути волонтером – це важлива і відповідальна місія, це покликання душі. Хоч раз побувавши в ролі волонтера, дуже важко відмовитися в подальшому від цього заняття. Майже не існує галузі, котрої так чи інакше б не торкнулось волонтерство. Ви є взірцем людяності й доброчинства. У поспіху на допомогу іншим не шкодуєте власних сил, часу, здоров’я. Милосердя є втіленням високої любові до ближніх. Воно проросло у ваших серцях і ви повсякчас пробуджуєте його в інших.
Окремої уваги заслуговують і медики, серед яких чимало волонтерів. Поряд з нелегкою працею, котра уже є проявом високих моральних цінностей, вони невпинно поспішають на допомогу іншим та реагують на суспільні виклики.
Ми щиро вдячні вам за вашу неоціненну роботу, за турботу про людей, за допомогу їм у скрутну хвилину. Особлива подяка за вашу допомогу військовим, що нині перебувають на Сході України.
З цієї нагоди висловлюємо щиру вдячність усім тим, хто віддає себе шляхетній, самовідданій і безкорисливій справі та допомагає людям.
Бажаємо усім волонтерам міцного здоров’я, добробуту, наснаги на добрі справи, родинного затишку і тепла, миру та благополуччя. Нехай кожен шляхетний вчинок одного волонтера спонукає до дії інших, а люди – віддячують вам добром і повагою.
Зі святом Вас! Щастя Вам і Вашим близьким під мирним небом України!
 
З повагою,
Рахівська районна державна адміністрація
Рахівська районна рада

Остання зміна сторінки: 06-12-2020 12:19