Пластика, витримка та грація. В Ужгороді розпочався всеукраїнський турнір із художньої гімнастики !

У спортивному комплексі «Юність» розпочався Всеукраїнський чемпіонат з художньої гімнастики за програмою майстрів спорту, кандидатів у майстри спорту та виконання нормативу першого розряду.

На урочистому відкритті гімнасток вітали влада області та міста.

Відкрив всеукраїнські змагання голова Закарпатської ОДА Олексій Петров: « Дозвольте вітати вас, вихованок «Фізкультурно-спортивного товариства «СПАРТАК» на Закарпатті! Радий, що Чемпіонат стартував і ви можете показати свої здобутки. Змагання – це саме те, що стимулює покращувати свої спортивні вміння і навички. Гімнастика один із найгарніших видів спорту, хоча ми усі знаємо, що ховається за гарною картинкою – це роки виснажливих тренувань, наполеглива праця над собою, над своїм тілом. І хай не всі будуть олімпійськими чемпіонками, але спорт, особливо гімнастика, це те, що зробить тіло й дух здоровими, витонченими й стрункими. 

Нових звершень і перемог!»

За словами організаторки - голови Закарпатської федерації художньої гімнастики Валентини Плавайко, у чемпіонаті цьогоріч беруть участь близько ста учасниць.

Талановиті гімнастки з’їхалися до обласного центру Закарпаття з майже усієї країни – з Луганської, Волинської, Полтавської, Київської, Харківської, Закарпатської областей та міста Києва, Білої Церкви. Це дівчата різних вікових категорій збірних команд ФСТ «Спартак».

Змагання із художньої гімнастики триватимуть три дні. Другого жовтня відбудеться церемонія нагородження. Проводяться вони з урахуванням усіх карантинних обмежень.
 

Остання зміна сторінки: 02-10-2020 09:53