У три тисячі разів зросла вартість об’єкту, який продав Фонд держмайна, через онлайн аукціон Прозорро. Продажі.

У три тисячі разів зросла вартість об’єкту, який продав Фонд держмайна, через онлайн аукціон Прозорро. Продажі. 

На 212, 6 кв м вбудованих приміщень, які знаходилися на балансі Головного управління статистики у Закарпатській області у м.Іршава, претендували 16 підприємців. Під час аукціону вартість об’єкту зросла із 5,5 тис. грн до 17,1 млн грн.

Ще один успішний онлайн-аукціон стосується 5-ти поверхової адмінбудівлі, що перебувала на балансі Головного управління статистики у Закарпатській області у Мукачеві. Його вартість під час продажів зросла у 709 разів! 

На об'єкт малої приватизації загальною площею 698,1 кв м претендували 49 підприємців. Вартість під час торгів зросла із 21 тис. грн до 15,2 млн грн.

Загалом Фондом державного майна України запроваджено такі приватизаційні інструменти, як прозорість усіх процесів приватизації та відкритість до інвестора: розгорнення великої приватизації на засадах відкритості та прозорості, активізація малої приватизації, перезапуск ринку орендних відносин державного майна в електронному вигляді через систему «Прозорро», підвищення ефективності та прозорості управління корпоративними правами держави, які перебувають у сфері управління Фонду, за кращими міжнародними практиками та стандартами. 
Управління ФДМУ в Закарпатській області активно співпрацює з місцевою владою та перебуває в постійному діалозі з потенційними інвесторами. 

Аукціони малої приватизації відбуваються онлайн на Прозоро. Продажі, що забезпечує рівність усіх учасників під час торгів за одними для всіх правилами. Важливим компонентом успішного процесу залучення інвестицій через приватизацію є повне розкриття інформації. Зручність і прозорість процесу дозволяє усім без виключень знайти свій об’єкт інвестицій за ціною первинного ринку нерухомості. 

Найближчим часом готується до продажу трансформаторна підстанція площею 49,2 кв.м. (із обладнанням), що знаходиться за адресою: Закарпатська обл., м. Ужгород, вул. Огарьова, 15 та перебуває на балансі ТОВ «Агрокомплекс – УЖ». 

А також, 2 об’єкта в стадії включення ФДМУ до переліку державного майна, що підлягає приватизації: -    адмінбудівля (літ. А), загальною площею 458,24 кв.м., гаражі (літ. Б), загальною площею 93,6 кв.м. та котельня (літ. В) загальною площею 43,5 кв.м., що знаходиться за адресою: Закарпатська обл., смт. Великий Березний, вул. Штефаника, 45;
 -    нежитлова будівля загальною площею 63,14 кв.м., Богданської дільниці ветеринарної медицини, розташована за адресою: Закарпатська обл., Рахівський р-н, с.Богдан, вул. Шевченка (Леніна), 110. 

Остання зміна сторінки: 29-09-2020 08:42