Засідання робочої групи з питань гуманітарної допомоги

У середу, 23 вересня, під головуванням заступниці голови Закарпатської ОДА Ольги Травіної відбулося засідання робочої групи з питань гуманітарної допомоги при облдержадміністрації, на якому було розглянуто два питання.

Так, першим став розгляд заяви благодійного фонду „Віза”  – отримувача гуманітарної допомоги області про визнання гуманітарною допомогою вантажу у складі трьох переносних плаваючих мотопомп PH-POSEIDON 1000, який надійде з Чеської Республіки 25 вересня цього року на адресу благодійного фонду. Обладнання в подальшому передадуть 7-й Державній пожежно-рятувальній частині (м.Чоп), 9-й Державній пожежно-рятувальній частині (м.Свалява) та 11-й державній пожежно-рятувальній частині Управління ДСНС у Закарпатській області з метою їх цільового використання.

Робочою групою прийнято рішення рекомендувати голові обласної державної адміністрації видати розпорядження про визнання вантажу гуманітарною допомогою.

Результатом розгляду другого питання стало прийняття позитивного рішення щодо безоплатної передачі департаментом соціального захисту населення ОДА легкового автомобіля, раніше визнаного гуманітарною допомогою, у власність члену сімї померлої особи з інвалідністю.

Остання зміна сторінки: 24-09-2020 10:55