Молодь незалежності України

В Ужгороді у «Відкритому офісі» відбувся захід під назвою «Молодь незалежності України», приурочений до Дня Державного Прапора України та 29-ї річниці незалежності України.

Організатори - управління молоді і спорту ОДА та Молодіжна рада при Закарпатській ОДА.
Захід розпочався Державним Гімном України, який виконала представниця Молодіжної ради Христина Ігнат.

Участь у зустрічі взяв перший заступник голови Закарпатської ОДА Олег Коцюба, який привітав молодих людей, що займаються активною громадською діяльністю.

«Мені дуже приємно перебувати в середовищі настільки молодих, юних, незавзятих облич. Дійсно, дуже приємно відчувати себе молодим. Я по хорошому заздрю молодим людям, які живуть сьогодні у сучасній Україні, оскільки вони мають безліч можливостей, порівняно з часом моєї молодості. Я хочу побажати вам на життєвому шляху, який, я сподіваюсь, буде довгий і безхмарний, дуже сміливо думати, безмежно мріяти і досягати цих мрій. Є класна французька рок-опера «Моцарт», одна з арій якої називається «Penser l'impossible» («Думати про неможливе»). Я хочу вам побажати думати про неможливе. Лише завдяки цьому, збуваються всі мрії. Наш найбільший літак у світі називається «Мрія». Тому я хочу, щоб і ви, як цей літак, злітали височінь, щоб всі ваші мрії реалізовувалися».

Під час спілкування обговорено участь молоді в процесах державотворення; проблеми, які існують у діяльності молодіжних організацій; шляхи їх вирішення. Учасники обмінювались думками, ділились власним досвідом, озвучували своє бачення, як рухатися далі, як розвивати і організовувати молодіжну роботу.

Наприкінці заходу відбувся показ української художньої стрічки про оборону Донецького аеропорту «Кіборги. Герої не вмирають».
 

Остання зміна сторінки: 25-08-2020 15:36