На Закарпатті активізовано роботу з протидії нелегальному обігу та торгівлі пальним

Сьогодні, 31 липня, в облдержадміністрації проведено чергове засідання постійно діючої робочої групи з організації взаємодії органів влади щодо забезпечення виявлення та ліквідації в області нелегального обігу та торгівлі нафтопродуктами в усіх їх проявах. 

Головував на засіданні перший заступник голови ОДА Олег Коцюба. 

Зазначалося, що у межах законодавства відпрацьовується перелік об’єктів можливих місць незаконної торгівлі пальним та вживаються необхідні заходи реагування у частині усунення виявлених порушень.

Відтак на засіданні заслухано інформацію:
- представників ГУ Нацполіції, ДФС у Закарпатській області та обласного управління СБУ щодо проведеної роботи з виявлення та ліквідації місць нелегальної торгівлі пальним;
- уповноваженої особи Асоціації «Нафтогазова асоціація України» щодо ситуації з виявлення місць торгівлі нафтопродуктами з ознаками порушення норм чинного законодавства.

Також йшлося про впорядкування розміщеної на інтерактивній «Карті нелегальних АЗС» статистичної інформації про такі АЗС на території Закарпатської області.

За результатами наради розроблено додаткові заходи щодо: виявлення та блокування роботи нелегальних АЗС на території області; посилення координуючої ролі ОДА; покращення взаємодії всіх суб’єктів протидії такій незаконній діяльності. 

Остання зміна сторінки: 03-08-2020 10:21