Рятувальники допомагають ліквідовувати наслідки повені в селищі Ясіня

Внаслідок надзвичайної ситуації природного характеру, пов’язаної із зливовими дощами 23 червня на території Рахівського району, які призвели до руйнувань об’єктів комунальної власності було завдано значних матеріальних збитків. Найбільше руйнувань зазнало селище Ясіня, а саме присілки Стебний та Лопушанка.

У зв’язку із ситуацією, що склалася, голова Рахівської районної державної адміністрації Віктор Медвідь звернувся до начальника управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Закарпатській області Мирослава Щербея з проханням виділити спеціалізований транспорт для проведення аварійно-відновлювальних робіт у присілках, а саме – самоскид та екскаватор.

Керівник управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій відгукнувся на прохання та надав необхідну техніку і працівників для проведення термінових робіт. У разі необхідності, обласне управління ДСНС надасть додаткову спецтехніку для ліквідації наслідків повені.

Наразі, інженерна техніка аварійно-рятувального загону спецпризначення ліквідовує наслідки замулення потічка Стебний.

Рахівська районна державна адміністрація та Ясінянська селищна рада висловлюють щиру вдячність управлінню Державної служби України з надзвичайних ситуацій за оперативне реагування на прохання про допомогу та надану спецтехніку.

Остання зміна сторінки: 02-07-2020 16:35