Шановні працівники медичних закладів!

Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята.
Роль медичного працівника в нашому суспільстві завжди була і буде важливою та необхідною. Кожен лікар працює з розумінням того, що здоров'я суспільства і нації у великій мірі залежить від нього.
Немає людини, яка б за своє життя не стикалася з медициною. Адже кожен з нас хоче прожити довге, здорове життя, а для цього потрібно попередити хворобу та вилікувати якщо вона з'явиться.
І саме Вам людина довіряє найцінніше - своє життя і здоров'я. Така довіра вимагає від медичних працівників не лише сучасних знань і високої кваліфікації, повної самовіддачі, але і кращих людських якостей.
Особливе значення професія медика набула сьогодні. В боротьбі з сучасною чумою - COVID-19 Ви, ризикуючи власним життям, рятуєте найбільший дар Господній – людське життя!
То ж прийміть сердечну подяку за вашу самовіддану працю, врятовані життя та здоров’я тисяч наших співгромадян, віру і надію, яку ви даруєте людям.
Бажаємо Вам, шановні медичні працівники, міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку, професійних успіхів і людської шани. Нехай сторицею повертається до вас добро, дароване людям. Нехай у ваших домівках завжди панують щастя, мир, любов і злагода.
Зі святом Вас.

З повагою,
голова Рахівської районної державної адміністрації Віктор Медвідь
голова Рахівської районної ради Василь Дан

Остання зміна сторінки: 21-06-2020 12:51