Вручили нові шкільні автобуси

Сьогодні, 27 квітня, на площі перед адміністративним будинком райдержадміністрації відбулася передача шкільних автобусів. Голова райдержадміністрації Віктор Медвідь та голова райради Василь Дан передали ключі від трьох автобусів представникам шкільних навчальних закладів сіл Кваси, Лазещина та Водиця. 

Спеціалізовані шкільні автобуси ІSUZU були придбані за кошти освітньої субвенції. Вартість одного такого автотранспорту 1 898 000 грн.

 - Хочу подякувати всім за злагоджену роботу. Перш за все, районній раді та депутатському корпусу за підтримку ініціативи райдержадміністрації щодо закупівлі шкільних автобусів. За попередні роки, від обласної держадміністрації Рахівщина отримала шість таких автобусів. Ми дбаємо про комфортне перевезення дітей та їхню безпеку, - підкреслив голова райдержадміністрації Віктор Медвідь.

Після урочистого вручення керівники районної влади, очільники громад та представники навчальних закладів оглянули транспортні засоби. Спеціалізовані шкільні автобуси ІSUZU  мають загальну пасажиромісткість 31 місце для сидіння, в тому числі для супроводжуючих осіб. Це сучасні транспортні засоби, які сьогодні є одними з кращих на українському ринку.

Остання зміна сторінки: 27-04-2020 21:02