У Рахові Ощадбанк видав перший на Закарпатті кредит за державною програмою ,,Доступні кредити 5-7-9%”

Перший кредит за державною програмою ,,Доступні кредити 5-7-9%” в Закарпатській області реалізовано.

Сьогодні, 28 лютого, директор підприємства ,,Квадробуд” Павло Бердар, скористався державною програмою підтримки мікро та малих підприємств від Уряду. Фінансове плече підприємцю підставив Ощадбанк.

Завдяки участі у державній програмі пан Павло отримав можливість придбати за кредитні кошти сучасний колісний навантажувач. З новою надійною і сучасною технікою, його підприємство зможе активно розвиватися та покращити свої виробничі потужності.

Підписання кредитної угоди відбулось у відділенні Ощадбанку в Рахові за участі голови районної державної адміністрації Віктора Медвідя.

- Символічно, що перший кредит за програмою отримав рахівчанин. Взяти кредит стало можливим завдяки його відповідності вимогам державної програми ,,Доступні кредити 5-7-9%”, зокрема, завдяки позитивній діловій репутації та наявністю усіх необхідних для діяльності ліцензій. Підприємство,,Квадробуд” є одним з найбільших платників податків до районного та міського бюджету, - зазначив голова районної державної адміністрації Віктор Медвідь.   

- Маємо надію, що наша співпраця дозволить підприємцю досягнути нових вершин в його справі, - зазначив підписант договору з боку банку, заступник начальника управління з мікро-, малого та середнього бізнесу Закарпатського обласного управління АТ ,,Ощадбанк” Олександр Васянович.

Отримати кредит для підприємства в рамках державної програми ,,Доступні кредити 5-7-9%”, можна на придбання транспортних засобів, обладнання, що використовуватимуться в комерційних та виробничих цілях; будівництво, реконструкцію, ремонту у приміщеннях ведення основної господарської діяльності.

Остання зміна сторінки: 02-03-2020 09:41