Дорогі Рахів’яни та гості нашого краю!

Сьогодні ми відзначаємо двадцять восьму річницю від дня проголошення Незалежності України – великого національного свята нашої державності.

Проголошення незалежності для України стало поворотною віхою в історії розвитку Української державності та могутнім стимулом для плідної, натхненної праці її громадян.

Це не просто День народження держави. Це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність. Свято пам’яті символів та ідеалів, що негасимим вогнем горіли в їх серцях і передались нам.

 Наші співвітчизники віками боролися за свою свободу і нинішнє покоління, наші сучасники, у 1991 році вибороли її, стали господарями на своїй найбагатшій, прекрасній і чарівній українській землі.

Безумовно, ці роки незалежності стали випробовуванням для всіх нас - випробовуванням на зрілість, на терпіння, на толерантність, на мудрість. Нам судилося стати учасниками творення новітньої української держави, втілювати у реальність одвічну мрію нашого народу.  Це велика честь і велика відповідальність перед власним сумлінням, родиною і прийдешніми поколіннями. Саме від кожного з нас залежить, якою бути нашій державі, як житимуть наші діти, онуки й правнуки.

День Незалежності - це свято кожного з нас, незважаючи на стать, вік, професію, соціальний стан чи мову. Ми віримо у те, що всі ми,  хто носить звання громадянина України, хочемо добра своїй Батьківщині, віримо у наше національне «я» і поширюємо його рідною землею та разом з тим оберігаємо кожну національну, самобутню культуру, що народжена  тут.

Нехай потужне джерело Вашого таланту і натхнення, незламного оптимізму та творча енергія будуть прикладом служіння Україні, примножують її славу, наповнюють її криницю добробуту процвітанням та благополуччям. Нехай свято Незалежності духмяним серпневим запахом українського хліба принесе у ваш дім щастя і добро, порозуміння та згуртованість, мир та любов!

Бажаємо Вам міцного здоров’я, миру, щастя, добра, благополуччя, натхнення та плідної праці в ім’я нашого спільного кращого майбутнього!

З нами Бог і Україна.

Слава Україні!!!

З повагою,

Голова Рахівської районної державної адміністрації Павло Басараба

В.п. голови Рахівської районної ради Іван Копич

Остання зміна сторінки: 24-08-2019 11:48