На Закарпатті до акції „Бузкова стрічка. Вільні від страху вільні від насильства” долучилось керівництво області

В атріумі облдержадміністрації провели акцію „Бузкова стрічка, Вільні від страху вільні від насилля”, яка проходила в рамках Міжнародної кампанії „16 днів активних дій проти ґендерного насильства”. Участь у заході взяли керівництво ОДА та обласної ради, представники обласних управлінь ГУНП, ГО „Сороптиміст”, ЗГЖО „ВЕСТА”, ГО „Zonta - club”, ГО “Неємія”, ужгородська міська Спілка жінок, представники департаментів, управлінь облдержадміністрації.
Акція проводиться щорічно, однак вперше до неї долучилася така кількість працівників облдержадміністрації, громадських організацій, волотерів та представників ЗМІ.
Кілька десятків учасників цієї акції – представники органів влади, громадських організацій символічно – залишили відбитки власних долонь на чистих стендах із написом «Я проти насилля». Першими це зробили голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль та народний депутат України Валерій Лунченко.
Студенти факультету суспільних наук УжНУ під час акції взяли участь у соціально-правовому квесті, відповідаючи на питання стосовно попередження насильства та установ, до яких необхідно звертатися у разі загрози або скоєння насильства. Переможці квесту отримали флеш-накопичувачі з написом „ Вільні від страху вільні від насилля” із записаними на них інформаційними матеріалами та електронними книгами щодо запобігання та протидії насильству.

Остання зміна сторінки: 03-12-2017 11:21