Працівники лісового господарства району вийшли на мирний мітинг

28 листопада на площі біля адмінбудинку відбувся мирний мітинг працівників лісового господарства за участі ДП «Великобичківського ЛМГ», ДП «Рахівського ЛДГ» та ДП «Ясінянського ЛМГ».

На зустріч із мітингувальниками вийшли голова Рахівської районної ради Василь Дан та голова Рахівської райдержадміністрації Павло Басараба. Вислухавши їхні вимоги, очільники району запевнили лісовиків, що цілком їх підтримують та із розумінням відносяться до проблем лісової галузі. Окрім того, керівники району повідомили працівникам лісового господарства про щойно ухвалене рішення на позачерговій сесії районної ради «Про звернення до Президента України, Кабінету Міністрів України, Міністерства аграрної політики і продовольства України, Державного агентства лісових ресурсів України, Закарпатської обласної державної адміністрації, Закарпатської обласної ради щодо недопущення реалізації Стратегії реформування лісової галузі».

Насамкінець працівники лісгоспів подякували керівникам району за підтримку і порозуміння та висловили щирі сподівання на те, що їхні вимоги будуть виконані.

Рахівська районна рада

Остання зміна сторінки: 29-11-2017 17:50