В ОДА відзначили кращих волонтерів ветеранських організацій області

У ветеранських організаціях Закарпаття нині діють 893 волонтерські структури, де працює більше тисячі організаторів, понад 2 тисячі пенсіонерів і майже 5 тисяч волонтерів-дітей. Вони опікують більше 7 тисяч пенсіонерів і понад 2 тисячі дітей. Волонтери проводять збір та відправку гуманітарної допомоги воїнам АТО, допомагають переселенцям зі Сходу.
Про це йшлося на зборах обласного активу волонтерів Організації ветеранів України Закарпатської області, присвячених Міжнародному дню волонтера, які відбулися 28 листопада в Закарпатській ОДА. Участь у заході взяли заступник голови ОДА Володимир Колесніков, заступник голови облради Петро Грицик, голова Ради Організації ветеранів в Закарпатської області Іван Жиган, керівники волонтерських груп і центрів при міських та районних радах організації ветеранів.
Керівники краю подякували волонтерам за їх самовідданість і значний внесок у цю потрібну роботу. За сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток волонтерського руху, активну участь у громадському житті волонтерам вручено Почесні грамоти та Подяки ОДА та облради.
Під час засідання проаналізовано цьогорічні підсумки волонтерської роботи у ветеранських організаціях області, визначено найкращих активістів волонтерського руху. Ними стали Світлана Галушка (Мукачівський район), Павло Світлинець (Іршавський район), Капітоліна Костинська (м.Ужгород).
За досягнення у практичній роботі у поточному році кращих волонтерів ветеранських організацій нагороджено почесними грамотами Ради Організації ветеранів України Закарпатської області та матеріальним заохоченням.

Остання зміна сторінки: 28-11-2017 17:35