Понад двадцять актуальних питань розглянули на сесії районної ради

На пленарному засіданні дванадцятої сесії Рахівської районної ради, яка відбулася сьогодні, 16 листопада, депутати зібралися та розглянули двадцять сім питань, які відповідно до Регламенту районної ради попередньо були розглянуті на засіданнях президії та постійних комісіях районної ради.

У роботі сесії взяли участь в.о. голови райдержадміністрації Віктор Турок, керівники установ та організацій району, голови населених пунктів, представники структурних підрозділів райдержадміністрації, доповідачі з питань порядку денного та інші.

Першим питанням даного пленарного засідання був звіт голови районної ради Василя Дана про свою діяльність за період з листопада 2016 року по листопад 2017 року. Депутати уважно слухали про роботу очільника району за рік, адже звіт включав різноманітні напрямки діяльності районної ради, а саме: роботу пленарних засідань, президії, постійних комісій районної ради, координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові районної ради, депутатські запити та звернення, розгляд звернень громадян, наради, конференції, висвітлення роботи районної ради в засобах масової інформації, роботу відділу комунального майна та з питань захисту прав споживачів. За звітний період відбулося 8 сесій, проведено 8 пленарних засідань, на яких прийнято 91 рішення, 14 районних програм, спрямованих на забезпечення розвитку, вирішення соціально-культурних потреб району і внесено 15 змін в раніше ухвалені програми та рішенням сесії ради затверджено логотип і гасло Рахівського району.

«Обіймаючи посаду голови районної ради, визначив головне завдання для себе – виправдати дану мені довіру, мобілізувати роботу виконавчого апарату та консолідувати зусилля депутатського корпусу на прийняття важливих для району рішень. Добре розумію, які проблеми ми маємо, усіма силами намагаюся їх вирішувати, тому важливим для себе вважаю співпрацю з депутатами районної та обласної рад, головами міської, селищних та сільських рад, обласною та районною державними адміністраціями, керівниками установ і організацій, директорами шкіл, вчителями, медичними працівниками та іншими громадянами нашого району», – сказав у своєму виступі Василь Дан.

Василь Іванович настільки достовірно висвітлив питання, що у присутніх в залі не виникло жодного запитання та в результаті поіменного голосування звіт було затверджено, що викликало аплодисменти залу.

У ході цієї сесії депутати також прийняли і затвердили три звернення, які були заслухані щодо врегулювання процедури реалізації деревини на електронних торгах, спрямування податків до районного бюджету з бюджетних установ, які виведені з районного підпорядкування та недопущення ліквідації Рахівського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Закарпатській області.

В результаті роботи сесії депутатами було підтримано всі проекти рішень, які були запропоновані на розгляд ради. Вів засідання сесії голова районної ради Василь Дан.

Прес-служба Рахівської районної ради

Остання зміна сторінки: 17-11-2017 16:20