На Закарпатті затвердили оновлений Регламент співробітництва між Україною і Словацькою Республікою в галузі гідрометеорології на прикордонних водах Завершилось XV засідання українсько-словацької Комісії з питань водного господарства

Після триденної роботи Уповноважених Урядів та експертів України і Словацької Республіки у галузі водного господарства на прикордонних водах, 16 листопада підведено підсумки спільної діяльності за останні 9 років (з 2008р.) та визначено перспективи та напрямки співробітництва. За результатами роботи також підписаний протокол XV засідання українсько-словацької комісії. Окрім цього, Уповноважені – Ірина Овчаренко та Владімір Новак затвердили оновлений Регламент співробітництва між Україною і Словацькою Республікою в галузі гідрометеорології на прикордонних водах.
За результати звітування експертних груп щодо протипаводкового захисту, гідрометеорології, охорони якості прикордонних вод, проведення переговорів та місцевого огляду водогосподарських споруд, затверджено план роботи фахівців та експертів сторін на 2018 рік.
У підсумку Уповноважені відзначили плідну співпрацю Сторін як на територіальному, так і національному рівнях, яка є основою для успішного продовження спільної роботи і втілення перспективних планів у майбутньому.

Остання зміна сторінки: 17-11-2017 12:42