Питання ліквідації наслідків негоди в селищі Ясіня, розлянули на засіданні оперативного штабу

Цієї суботи, 7 жовтня, відбулося засідання оперативного штабу комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Рахівської РДА.  

За даними Українського гідрометеорологічного центру починаючи з вечора 5-го жовтня та протягом дня 6-го жовтня, на території Рахівського району прогнозувалося посилення швидкості вітру до 25-30 м/с.

З метою організації заходів у період значного погіршення погодних умов, було попереджено всі служби, установи та організації щодо приведення в готовність техніки для ліквідації можливих надзвичайних ситуацій.

За інформацією голови Ясінянської селищної ради Едуарда Зелінського, в ніч з 5-го на 6-те жовтня, шквальним вітром пошкоджено та зруйновано більше половини крівлі багатоповерхівки (56 квартир) по вул. Визволення, буд. 109, яка знаходиться біля фабрики ,,Хутро”. Дана багатоповерхівка не перебуває на балансі селищної ради, і не є її комунальною власністю, тому, голова селища звернувся до голови районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Павла Басараби з проханням винести дане питання на розгляд.

На даний час комісія селищної ради проводить заходи щодо оцінки збитків.

Щоб допомогти громадянам, які проживають у будинку, голова Ясінянської селищної ради Едуард Зелінський, звернувся до голови райдержадміністрації Павла Басараби та голови районної ради Василя Дана з проханням виділити кошти з районного бюджету для перекриття крівлі багатоповерхівки.

За рішенням оперативного штабу, звернення щодо виділення коштів з районного бюджету для ремонту пошкодженої крівлі багатоповерхівки, що знаходиться за адресою  смт. Ясіня, вул. Визволення, буд. 109, буде винесено на розгляд чергової сесії Рахівської районної ради.

Остання зміна сторінки: 08-10-2017 11:26