Освітян району привітали з професійним святом

 

Із Днем працівників освіти сьогодні, 29 вересня, у великому залі засідань районної ради святковим концертом, грамотами та подяками привітали вчителів Рахівщини.

В урочистостях взяли участь та виступили із вітальними промовами заступник голови Рахівської районної ради Іван Копич, заступник голови РДА Дмитро Ігнатюк, міський голова Віктор Медвідь, начальник відділу освіти, молоді та спорту Оксана Севч, голова райорганізації профспілки працівників освіти Тетяна Студеняк та начальник відділу культури райдержадміністрації Володимир Шепета. В привітаннях були відзначені досягнення освітянської галузі району, висловлені щирі слова вдячності та побажання на адресу всіх працівників освіти.

Іван Копич та Дмитро Ігнатюк від імені районної ради та райдержадміністрації вручили спільні грамоти і побажали всім освітянам успіхів, нових творчих знахідок, міцного здоров’я, творчої енергії та людської поваги.

По завершенню урочистих заходів відбувся святковий концерт за участю художніх колективів району, вихованців районного будинку дитячої і юнацької творчості та учасників ІV Міжнародного конкурсу-фестивалю “Іван Попович збирає таланти!”.

Прес-служба Рахівської районної ради

Остання зміна сторінки: 30-09-2017 14:27