До опалювального сезону готувалися заздалегідь

Саме зі стану підготовленості підприємств, установ та організацій району до роботи в осінньо-зимовий період розпочалася колегія райдержадміністрації, у роботі якої також взяли участь керівники структурних підрозділів РДА, організацій, підприємств району, в. п. голови районної ради Іван Копич та голови органів місцевого самоврядування.

Як повідомив начальник відділу інфраструктури, ЖКГ та будівництва управління економічного розвитку Михайло Штефура, і міська котельня, і заклади охорони здоров’я, освіти та культури, як і одинокі малозабезпечені громадяни забезпечені паливом на зиму (тирсою, технологічною тріскою, дровами. До початку опалювального сезону передбачається завезти в повному обсязі й вугілля. Доповнили виступаючого начальники відділів освіти, молоді та спорту РДА Оксана Севч, охорони здоров’я – Павло Брехлічук, культури – Володимир Шепета.

 

Про організацію роботи Рахівського та Ясінянського терцентрів соціального обслуговування і районного реабілітаційного центру для інвалідів та дітей-інвалідів розповіла начальник управління соціального захисту населення РДА Марія Спасюк, а конкретизували здобутки та зміни й окреслили коло проблем керівники установ Валентина Божук, Мирослав Гафіяк і Михайло Будніков.

Начальник відділу ведення Держреєстру виборців Наталія Закурена акцентувала увагу присутніх на належному виконанні вимог Закону України „Про Державний реєстр виборців” стосовно подання органами реєстрації відомостей періодичного поновлення реєстру, а в апарату райдержадміністрації Олена Вайнагій ознайомила із виконанням делегованих органам місцевого самоврядування повноважень органів виконавчої влади виконкомами Ясіянської селищної, Квасівської та Лугівської сільських рад.

В „Різному” голова райдержадміністрації Павло Басараба звернув увагу голів населених пунктів на виконанні взятих зобов’язань щодо наповнення місцевих бюджетів, розповів про створення комісії, яка вивчатиме додаткові можливості надходжень до скарбниць. Начальник фінансового управління Олена Ластовичак повідомила, що із річним завданням, за попередніми прогнозами, справляться практично всі населені пункти, окрім двох, які вже декларують суттєве відставання від плану.

Остання зміна сторінки: 27-09-2017 11:16