Малих і юних театролюбів в Ужгороді чотири дні розважатиме міжнародна "Інтерлялька"

З 1 по 4 жовтня обласний центр Закарпаття знову перетвориться на місто-казку – завдяки ХVІ-му Міжнародному фестивалю театрів ляльок "Інтерлялька – 2017".
Упродовж чотирьох днів у залі Закарпатського академічного обласного театру ляльок різновікова глядацька аудиторія матиме змогу переглянути низку цікавих вистав, що їх на крайовій сцені презентуватимуть уперше. Серед цьогорічних учасників – академічні і приватні театри ляльок з різних куточків України та закордону, зокрема, добрі друзі та колеги закарпатської "Бавки" – театрали зі словацького міста Кошиці, колективи з Франції та Аргентини. Поза конкурсом свої здобутки продемонструє і талановите студентство театральних вишів України.
Крім власне показів вистав, у неділю, 1 жовтня, відбудеться й видовищний перформанс, яким щоразу, за традицією, відкривають фест. Долучитися до дійства зможуть усі охочі мешканці та гості Ужгорода, адже проходитиме воно просто неба – на площі Театральній (перед будівлею "Бавки"). Крім того, феєричним доповненням до першого фестивального дня стане фаєр-шоу, що відбудеться там само о 19.00.
Унікальний фестиваль, засновником і організатором якого є Закарпатський академічний обласний театр ляльок за підтримки управління культури Закарпатської облдержадміністрації та Міністерства культури України, не має аналогів на теренах нашої держави й за час свого існування здобув численних симпатиків як серед учасників із різних країн, так і серед критиків та, що над усе, маленьких театролюбів.
Більше про "родзинки" фестивалю і його цьогорічну програму організатори "Інтерляльки" розкажуть журналістам під час зустрічі в Ужгородському прес-клубі (м.Ужгород, вул.Жупанатська, 15/4), що відбудеться у середу, 27 вересня, о 14.00.

Остання зміна сторінки: 27-09-2017 09:48