Відзначили День медичного працівника

15 червня у великій залі нарад РДА відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня медичного працівника, який цьогоріч святкуватимуть 18 червня.

У заходах прийняли участь голова райдержадміністрації Павло Басараба, голова районної ради Василь Дан, начальник відділу охорони здоров'я райдержадміністрації Павло Брехлічук, міський голова Віктор Медвідь, головний лікар районної лікарні Володимир Симулик, голова профспілки мeдичних працівників району Михайло Влад та працівники медичних закладів району.

Відкрили урочистості танцювальним номером вихованців районного будинку дитячої та юнацької творчості.

Павло Басараба та Василь Дан у своїх промовах наголосили, що здоров’я — це не лише благо та щастя кожного, а й безцінне суспільне надбання. Голова РДА Павло Басараба особисто подякував заслуженому лікарю України Василю Дряшкабі за врятовані ним життя та вручив подарунок. Від працівників галузі охорони здоров’я, окрім зцілення, очікують уваги, тепла і терпіння, тому керівники району побажали медикам міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку, професійних успіхів і людської шани.

- Шановні медики, я впевнений, що є чимало родин, які вдячні вам за врятовані життя і моляться за вас Богу, - зазначив очільник району Павло Басараба.

За традицією, працівників охорони здоров’я з нагоди Дня медичного працівника нагородили грамотами і цінними подарунками облдержадміністрації та обласної ради, райдержадміністрації та районної ради, міської ради, відділу охорони здоров’я райдержадміністрації.

Начальник відділу Павло Брехлічук у своєму виступі розповів про здобутки та проблеми медичної галузі району.

Після офіційної частини відбувся святковий концерт за участі художніх колективів району та вихованців районного будинку дитячої та юнацької творчості.

Остання зміна сторінки: 16-06-2017 10:26