Представники деревообробних підприємств звернулися до керівника району з проханням врегулювати критичну ситуацію, яка склалася у галузі

Вчора, 30 травня, відбулася зустріч голови райдержадміністрації Павла Басараби з підприємцями лісозаготівельної та деревообробної сфери, які працюють на території Ясінянського лісгоспу.   

Представники деревообробних підприємств звернулися до керівника району з проханням врегулювати критичну ситуацію, яка склалася у галузі. Йшла мова про те, що на території району працюють чимало нелегальних підприємств, які незаконним шляхом отримують деревину, що призводить до нестачі такої для підприємців, які не тільки працюють на законних підставах, а й сплачують чималі податки до місцевих бюджетів та мають найманих працівників.

Підприємці здатні розвивати власне виробництво за умов стабільного ринку, тому була висловлена пропозиція врегулювати порядок продажу необробленої деревини, а також здійснити всі заходи для перевірки легальності лісозаготівельної діяльності ряду підприємств.

За результатами зустрічі Павло Васильович дав доручення підготувати відповідні листи до Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства, Закарпатської товарно-сировинної біржі та Інспекції з питань праці у Закарпатській області.

Остання зміна сторінки: 31-05-2017 15:22