Чергова партія закарпатських резервістів пройде навчальні збори у бойовій бригаді

6497На початку червня із Закарпатського обласного військового комісаріату на навчальні збори до 10 окремої механізованої бригади відправляться резервісти оперативного резерву першої черги. Більшість з них мають досвід участі в антитерористичній операції на сході України. Відправка відбудеться відповідно до Плану призову резервістів оперативного резерву першої черги Збройних Сил України на навчальні збори протягом 2017 року.

Тридцятиденні збори сплановано провести у два етапи:

- перший етап, тривалістю 15 діб, проводитиметься з метою удосконалення (відновлення) навченості резервістів за військово-обліковими спеціальностями під час індивідуальної підготовки: офіцерів-резервістів – на відповідних курсах перепідготовки та підвищення кваліфікації при ВВНЗ, резервістів дефіцитних спеціальностей сержантського і рядового складу – у навчальних центрах. Резервісти недефіцитних спеціальностей та ті, що були звільнені у кінці 2016 року підготовку будуть проходити безпосередньо у військовій частині;

- другий етап, тривалістю 15 діб, який проводитиметься у складі основних бойових штатних підрозділів бригади безпосередньо під час відновлення її боєздатності на визначеному загальновійськовому полігоні.

До участі у навчальних зборах в обов’язковому порядку залучаються резервісти вказаної військової частини. Крім цього резервісти інших військових частин також мають нагоду відновити свою військову майстерність та зустрітися з бойовими побратимами.

 

Рахівський районний військовий комісаріат

Остання зміна сторінки: 25-05-2017 14:04