Детальний план території за межами населених пунктів смт. Ясіня та с. Чорна Тиса для розташування туристично-рекреаційного комплексу ,,Свидовець" - затверджено

1245613 квітня, детальний план території туристично-рекреаційного комплексу „Свидовець”, за межами населених пунктів смт Ясіня та с. Чорна Тиса розглянуто на засіданні архітектурно-містобудівної ради при відділі містобудування та архітектури РДА та рекомендовано голові райдержадміністрації, за результатами проведених громадських слухань, затвердити даний детальний план території.

В смт. Ясіня та с. Чорна Тиса проведено громадські слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території туристично-рекреаційного комплексу „Свидовець”, за межами населених пунктів смт. Ясіня та с. Чорна Тиса. Пропозицій від громадськості до Ясінянської селищної та Чорнотисянської сільської рад не надходило.

Враховуючи проведені громадські слухання прийнято розпорядження голови райдержадміністрації від 15.05.2017 № 135 „Про затвердження детального плану території туристично-рекреаційного комплексу „Свидовець”, за межами населених пунктів”.

Детальний план території за межами населених пунктів смт. Ясіня та с. Чорна Тиса для розташування туристично-рекреаційного комплексу ,,Свидовець", можна скачати за посиланням http://fex.net/#!423753743626

 Відділ містобудування та архітектури управління

економічного розвитку Рахівської РДА

Остання зміна сторінки: 17-05-2017 16:49