Делегація Рахівщини взяла участь у І Міжнародному фестивалі повітроплавання Авіа Фест «Крила Дністра-2017»

     kryla-dnistra-2017-116-7 травня в с. Нагоряни Могилів-Подільського району відбувся І Міжнародний фестиваль повітроплавання Авіа Фест «Крила Дністра-2017», присвячений 25-річчю повітроплавання Могилів-Подільського району.

На запрошення керівників Могилів-Подільських районної ради Сіранта Володимира Володимировича та районної державної адміністрації Китасюка Олега Івановича, участь в авіафестивалі взяла делегація Рахівщини у складі: голови Рахівської районної ради Василя Дана, заступника голови Рахівської районної ради Івана Копича та першого заступника голови Рахівської райдержадміністрації Віктора Турока, депутатів Рахівської районної ради, освітян району.

Члени делегації відвідали Могилів-Подільську районну раду, де голова Рахівської районної ради Василь Дан звернувся з вітальним словом до гостинних господарів, висловив вдячність за запрошення та вручив пам’ятні сувеніри з Рахівщини.

Під час церемонії урочистого відкриття авіа-фесту Василь Дан сердечно привітав організаторів та гостей свята.

Делегація Рахівщини мала насичену програму: піднімалася на повітряній кулі та оглянула виставку зразків надлегкої авіації, здійснили подорож на катері Дністром до Лядовського скельного монастиря, одного із семи чудес Вінниччини, насолоджувались виступами художніх колективів, етнофолькгруп, естрадних виконавців.

Нагадуємо, що минулого року Рахівщину відвідала делегація Могилів-Подільського району на якому голови районних рад підписали угоду про співробітництво, враховуючи взаємну зацікавленість економічної, торгівельної та культурної співпраці, прагнучи подальшого зміцнення взаємних зв’язків.

Остання зміна сторінки: 12-05-2017 14:18