Закарпатці взяли участь у Міжнародному туристичному форумі в Харкові

041Представники Закарпатської ОДА спільно з суб’єктами туристичної діяльності вперше взяли участь у IX-у Міжнародному туристичному форумі „Харків: партнерство в туризмі”, який відбувся 20 - 21 квітня, де на високому рівні було представлено туристично-рекреаційний потенціал області.
Закарпатська локація користувалася значною увагою, особливо успішно пройшла дегустація виноробної продукції, мінеральної води та закарпатської бринзи. Гостей та відвідувачів заходу розважали троїсті музики з Міжгірського району та ведучі (тамади) з Іршавського району.
У рамках форуму відбулася Міжнародна конференція на тему „Форми об’єднання в сфері туризму. Національний і локальний рівні” та діяли інформаційно-презентаційні експозиції туристичного потенціалу міст-партнерів. Експерти з Європи, Близького Сходу, Латинської Америки обговорили актуальні проблеми і тенденції у плані об’єднання і співробітництва на туристичному ринку та обмінялись досвідом у цій сфері.
Участь у заходах такого рівня сприятиме розвитку і зміцненню співробітництва в туристичній індустрії та обміну досвіду, - повідомили в департаменті економічного розвитку та торгівлі облдержадміністрації.

Остання зміна сторінки: 28-04-2017 18:19