На Закарпатті розпочалася комплексна перевірка стану реалізації державної політики у сфері цивільного захисту населення

17190404118 квітня на Закарпатті розпочалася комплексна перевірка стану реалізації державної політики у сфері цивільного захисту населення. У облдержадміністрації під головуванням очільника комісії з питань ТЕБ та НС — заступника Голови ДСНС України Руслана Білошицького відбулася робоча нарада, в ході якої було уточнено основні завдання та порядок здійснення перевірки на території регіону.
«Головною метою перевірки є надання консультацій у питаннях реалізації державної політики у сфері цивільного захисту. Під час інспектування учасники комісії ретельно проаналізують стан виконання вимог законів та інших нормативно-правових актів з питань цивільного захисту, техногенної і пожежної безпеки у підрозділах ДСНС та органах виконавчої влади й місцевого самоврядування. Надані рекомендації, в подальшому допоможуть покращити існуючу систему цивільного захисту населення та зробити її ще більш ефективною», – зазначив Руслан Білошицький.
Упродовж 18-27 квітня члени комісії проведуть аналіз діяльності Управління ДСНС України у Закарпатській області та аварійно-рятувальних служб. Крім того буде проведено перевірку роботи органів влади, підприємств та організацій, а також спеціалізованих служб цивільного захисту на предмет виконанням вимог законів з питань цивільного захисту, дотримання пожежної та техногенної безпеки.
За результатами перевірки будуть визначені проблемні питання у регіоні та рівень взаємодії між усіма екстреними службами області, – інформують в управлінні ДСНС України в Закарпатській області.

Остання зміна сторінки: 19-04-2017 10:54