«Закарпатавтортранс» розробив графік руху автобусів на святкові дні

1Перевезення пасажирів у святкові дні 16 та 17 квітня забезпечуватиметься згідно із узгодженими розкладами руху автобусів, що розроблені автоперевізниками спільно з ПрАТ «Закарпатавтотранс». Ознайомитись із графіками руху можна на веб-сайті ПрАТ «Закарпатавтотранс» http://zakavto.com.ua, а також на офіційному сайті Закарпатської ОДА в розділі «транспорт».
Під час наради в облдержадміністрації ПрАТ «Закарпатавтотранс» рекомендовано забезпечити належний рівень поінформованості громадян про обслуговування маршрутів у святкові дні на території автостанцій області, а перевізникам розмістити відповідну інформацію в салонах автобусів.
У разі збільшення пасажиропотоків у святкові дні, ПрАТ «Закарпатавтотранс» рекомендовано організувати забезпечення додаткових рейсів автобусних маршрутів, а перевізникам забезпечити надання транспортних засобів для таких цілей, - інформують в департаменті житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури облдержадміністрації.
В разі виникнення питань щодо забезпечення перевізного процесу діє диспетчерська служба ПрАТ «Закарпатавтотранс»: 0504346620, 0673707096.

Остання зміна сторінки: 14-04-2017 17:19