27 квітня в м. Одеса відбудеться Міжнародний форум “Цифрова Україна – виклики, можливості і перспективи”

41846Торгово-промислова палата України спільно з Одеською національною академією зв’язку ім. О.С. Попова та Офісом ефективного регулювання (BRDO) 27 квітня 2017 року в м. Одеса проводять Міжнародний форум Цифрова Україна – виклики, можливості і перспективи”.

У роботі Форуму візьмуть участь керівники транснаціональних компаній – лідерів ІТ сфери, провідні міжнародні та вітчизняні експерти, представники приватного сектору та громадянського суспільства. Учасники розглянуть питання про роль Уряду, бізнесу, громадянського суспільства, міжнародних організацій в проведенні цифрової трансформації суспільства в Україні, необхідність удосконалення нормативно-правового поля для розвитку цифрового бізнесу, створення умов для залучення інвестицій.

Представники бізнесу обговорять проблеми використання сучасних технологій, а саме, мобільного зв’язку, смарт пристроїв, підключених об’єктів і датчиків, хмарних обчислень, великих даних, соціальних медіа, що докорінним чином змінюють спосіб життя людей і розвиток бізнесу і мають велику перетворюючу силу.

Під час Форуму для представників малого і середнього бізнесу буде проведено спеціальні презентації  та майстер-класи, присвячені впровадженню ІТ – рішень для ефективного ведення бізнесу, проблемам відбору ідей для стартапів, пошуку інвестицій.

Контактна особа з питань участі та отримання додаткової інформації Клікіч Анатолій Васильович моб. тел. +380504695282.

Остання зміна сторінки: 11-04-2017 15:22