У Лузі відкрили оновлений спортзал

DSCN8375Заняття фізичною культурою, тренування учнів Лужанської ЗОШ І-ІІІ ступенів віднині проходитимуть у сучасному спортивному залі, що 30 березня урочисто відкрився після капітального ремонту.

В урочистостях з нагоди відкриття взяли участь голова райдержадміністрації Павло Басараба, голова районної ради Василь Дан, начальник відділу освіти, молоді та спорту Оксана Севч, сільський голова Іван Бондюк, учні, педагоги, батьки, місцеві депутати та мешканці села.

Проблема ремонту спортивного залу існувала уже не один рік, проте довгий час не вирішувалася через брак коштів. В цьому році, за підтримки голів районних держадміністрації і ради вдалося закінчити ремонт та оснащення приміщення. Тут повністю замінили підлогу, відремонтували стіни, замінили крівлю, змонтували нове освітлення та опалення. На реконструкцію спортивної зали загалом з обласного та районного бюджетів було виділено 961.475 тис. грн.

Представники влади побажали вихованцям міцного здоров’я, спортивних здобутків, великих спортивних перемог та подарували учням м’ячі та шахи.

- Коли спостерігаєш таку радість, оці живі вогники захоплення у дитячих очах то розумієш що твоя праця не даремна, це дійсно той результат заради якого і розпочиналася робота, - наголосив голова районної державної адміністрації Павло Басараба.

Отець Роман поблагословив спортсменів на успіхи та освятив спортивну залу.

Остання зміна сторінки: 31-03-2017 15:09