Керівники районів та міст і служб життєзабезпечення Закарпаття мають спрямувати всі зусилля на мінімізацію наслідків паводка

20170203_100453Таке рішення прийняли на засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке відбулося сьогодні під головуванням керівника краю Геннадія Москаля.
Зокрема, перший заступник начальника Управління ДСНС в області Володимир Ціцей, начальник басейнового управління водних ресурсів р.Тиса Володимир Чіпак та начальник Закарпатського гідрометеоцентру Василь Манівчук поінформували про хід ліквідації наслідків підтоплення населених пунктів області та наслідків сходження снігових лавин, а також надали орієнтовний прогноз погодних умов та проходження паводка на річках Закарпатської області.
За результатами засідання регіональної комісії прийнято рішення вжити дієвих заходів для забезпечення життєдіяльності населення та об’єктів Закарпатської області в умовах паводкової ситуації. Як повідомили в управлінні ДСНС України у Закарпатській області, також затвердили Комплексний план дій із забезпечення на території області безаварійного пропуску льодоходу, повені та дощових паводків у 2017 році.

Остання зміна сторінки: 03-02-2017 17:36