Закарпаття туристичне презентувало свій потенціал на виставці у Чехії

013223Закарпаття представило свій туристичний потенціал на виставці Regiontour у чеському місті Брно. Наш край єдиний регіон, який цьогоріч представляв Україну на чеській туристичній виставці.
“Інтерес до Закарпаття у чехів надзвичайно великий, - відзначає директор департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації Денис Ман. Мова не лише про ностальгійний туризм, як ми можемо думати, а в першу чергу тому, що наш туристичний продукт — комплексний та дуже багатогранний. На стенді ми пропонували відпочивати в Карпатах, які становлять чи не найбільший інтерес. Проте більшість шукали саме матеріали з Колочави. Міжгірщина туристична історично та культурно давно вабить до себе чеського туриста. Популярність мали й гірськолижні траси Закарпаття, Чорногірський хребет, дерев’яні храми, сільський туризм та інші наші пропозиції, представлені в ході численних презентацій Інтерес до закарпатського стенду був настільки великий, що часом черги розтягувалися на десятки хвилин”.

З метою якомога повніше презентувати цільовому споживачу Міжгірщину як важливу туристичну дестинацію, участь у роботі делегації з України взяв також голова Міжгірської РДА Василь Худинець.
Традиційно в третій день виставки представники структурного підрозділу ОДА з питань туризму проводить перемовини з туристичними операторами та агентами, туристичними асоціаціями, клубами та об’єднаннями. Кожному з представлених на виставці туроператорів з Чехії, Польщі, Угорщини вручено робочі матеріали з туристичними маршрутами, презентаційними картами, календарем туристичних подій тощо. Також Д. Ман запросив чеських колег на презентувати свій туристичний продукт та взяти участь у виставці “ТурЄвроцентр Закарпаття 2017”.
Слід зазначити, що Закарпаття туристичне презентується на виставці Regiontour вже вдруге. У планах на найближчий час — участь у традиційній туристичній виставці в Києві (UITT) та Угорщині, які відбудуться в березні.

Остання зміна сторінки: 23-01-2017 14:28